LEARNING EXPERIENCE 2024!

30 November TOT en met  7 december  2024

STUDY TRIP NAAR ROEMENIË EN MOLDAVIË


Click to play

De gras & loopik learning experiences

De gras & loopik learning experiences staan in het teken van het bezoeken vanverschillende werkbezoeken en daadwerkelijk meelopen met organisatie. Organisaties als Aras, Samusocial en nog veel meer. We bezoeken instellingen enmensen die het verschil maken. Ik ben er al 33 keer geweest en onze vriendenontvangen ons altijd met open armen. Elke reiziger die is mee geweest komt terugmet prachtige verhalen en met de opgedane kennis. De ontmoetingen gaan je in hethart raken. Je leert buiten je regelmaat te denken en hoe je al zintuigen kan open kan zetten tijdens de reis. Je gaat vrienden en verhalen maken voor het leven.

Ons uitgangspunt is dat alles te regelen is!

Ons uitgangspunt is dat alles te regelen is. Wij dragen zorg 24/7 voor de invulling van de reis. De reis wordt van A tot Z verzorgd. Wij zijn tijdens de reis 24/7 beschikbaar. Wij verzorgen de boeking van de tickets en hotels, avondprogramma enzovoorts. Dit geld niet alleen voor invulling van de werkbezoeken maar ook voor een vrijetijdsprogramma. Er zit is een apart programma rond de reizen opgebouwd, die we als verrassing houden.

30 November TOT en met  7 december  2024

De voorgaande reizen vanaf 2011 waren een doorslaand succes. Vele mensen met verschillende disciplines en van verschillende instellingen zijn jullie voorgegaan. Aarzel niet en schrijf je in. De datum die we nu hebben gepland is van.

Bij twijfel neem gerust contact op.

Harry Gras Tel: 0683657255

30 november tot en met 7 december 2024Kosten €1500

zomaar een review...

"Afgelopen week was ik deel van een groep van 11 mensen op studiereis naar Boekarest om inzicht te krijgen inhoe ze daar omgaan met het probleem van dakloosheid. Ik was onder de indruk van de passie en inzet die hiergetoond wordt om dit groeiende probleem aan te pakken.
Harry Gras, onze tourleider, was een geweldige gastheer en gaf ons een uniek perspectief op de situatie door ons rond te leiden door verschillende opvangcentra en te praten met lokale sociale werkers en docenten. Het was hartverwarmend om te zien hoe deze professionals dag in dag uit hard werken om de levens van de meest kwetsbare leden van de samenleving te verbeteren. 
Of het nu gaat om het bieden van basisbehoeften zoals eten, onderdak en medische zorg, of het bieden van hulp bij het vinden van werk en een permanentewoonplek, deze mensen gaan verder dan alleen het uitoefenen van hun baan.Ik ben trots om onderdeel te zijn van zo'n geweldige groep mensen die werkzaam zijn in het sociale werk enonderzoek en ik blijf bewonderen hoe ze dit werk met zoveel passie en toewijding uitvoeren. Ik hoop dat we deinspiratie die we hier opdeden mee kunnen nemen in onze toekomstige werkzaamheden en bijdragen aan hetverbeteren van de levens van degenen die onze hulp het meest nodig hebben."
Bas Geuns

Heb je vragen?

Naam*
Email*
0 of 350

Copyright 

  |  

>