Coaching

Sinds 2010 geef ik  coaching zowel individueel als aan teams. Ik noem de coaching simpel: Aan de slag.Ik ben als coach opgeleid door Louis Cauffman.Het doel van oplossingsgericht coachen is om het kort te houden. Het gaat erom bij deze gespreksvorm de mensen te steunen en een goede start te geven bij hun zoektocht. Gebruikmakend van de vaardigheden , ideeën en andere sterke punten die de ze  meenemen, omdat ze hun

Bekijken

Sinds 2010 geef ik  coaching zowel individueel als aan teams. Ik noem de coaching simpel: Aan de slag.

Ik ben als coach opgeleid door Louis Cauffman.

Het doel van oplossingsgericht coachen is om het kort te houden. Het gaat erom bij deze gespreksvorm de mensen te steunen en een goede start te geven bij hun zoektocht. Gebruikmakend van de vaardigheden , ideeën en andere sterke punten die de ze  meenemen, omdat ze hun eigen experts zijn, ze zijn veerkrachtig en vindingrijk en ga uit van hun eigen hulpbronnen.

Het is een uitdagende manier  van coachen  om samen de knellende levenspatronen waarmee men soms al jarenlang mee zit te lijf te gaan.

De sessie houden we zo kort mogelijk om direct en op een revolutionaire manier een kanteling teweeg te brengen in de knellende problematiek.

>