Coaching

Klik hier als de podcast niet zichtbaar is. Open PodcastIk zit in het restaurant van de nieuwe energie van stichting de Binnenvest in Leiden.Een pracht van een gebouw. In het gebouw is de inloop/ nachtopvang voor daklozenondergebracht, vergaderzalen en allerlei jonge ondernemers zitten er. Dereceptioniste verstaat de kunst om ons warm te ontvangen en op een humorvollemanier.Ik krijg een heerlijk latte machiato. De groep wordt drie kwartier

Bekijken

Na wat omzwervingen is de Zeeuw, Bauke uiteindelijk als veldwerker in Utrecht terecht gekomen. Achteraf niet verwonderlijk als je de podcast beluisterd hebt. Een man die een goede energie om zich heen heeft. Een man waarbij je alleen al door zijn stem rustig wordt. Een man die van de binnenstad en de singels is gaan houden. Hij is niet bevreesd om op de groep die aan de middelen zit af te

Bekijken

Sinds 2010 geef ik  coaching zowel individueel als aan teams. Ik noem de coaching simpel: Aan de slag.

Ik ben als coach opgeleid door Louis Cauffman.

Het doel van oplossingsgericht coachen is om het kort te houden. Het gaat erom bij deze gespreksvorm de mensen te steunen en een goede start te geven bij hun zoektocht. Gebruikmakend van de vaardigheden , ideeën en andere sterke punten die de ze  meenemen, omdat ze hun eigen experts zijn, ze zijn veerkrachtig en vindingrijk en ga uit van hun eigen hulpbronnen.

Het is een uitdagende manier  van coachen  om samen de knellende levenspatronen waarmee men soms al jarenlang mee zit te lijf te gaan.

De sessie houden we zo kort mogelijk om direct en op een revolutionaire manier een kanteling teweeg te brengen in de knellende problematiek.

>