LEARNING EXPERIENCE

LEARNING EXPERIENCE TRIPSRokus Loopik en Harry Gras organiseren sinds jaar en dag Learning Experiences naar allerlei landen in de wereld. We organiseren Learning expedities voor het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg. Expeditions zijn intensieve studiereizen naar allerlei plaatsen in de gehele wereld waarmee professionals ter plekke vernieuwingen en innovaties laten ervaren. En waar ze elkaars ervaringen en inzichten delen om gezamenlijk, in dialoog, nieuwe kennis en inzichten te ontwikkelen die

Bekijken

LEARNING EXPERIENCE TRIPS
Rokus Loopik en Harry Gras organiseren sinds jaar en dag Learning Experiences naar allerlei landen in de wereld. We organiseren Learning expedities voor het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg. Expeditions zijn intensieve studiereizen naar allerlei plaatsen in de gehele wereld waarmee professionals ter plekke vernieuwingen en innovaties laten ervaren. En waar ze elkaars ervaringen en inzichten delen om gezamenlijk, in dialoog, nieuwe kennis en inzichten te ontwikkelen die kunnen worden meegenomen naar de eigen organisatie.

Meer dan 600 mensen hebben ingeschreven op die reizen en inspiratie/kennis opgedaan. Er zijn meer dan 60 reizen met groepen en individuele mensen gemaakt. Je leest het goed, ook voor individuele mensen doen we herstelreizen. De uitkomsten van al die reizen waren opmerkelijk. Je kunt er jaren op vooruit. Het zijn reizen die je niet meer gaat vergeten. 

Amerika, Roemenië, Noorwegen, België, Engeland, Schotland, Finland en Nederland (want ook in ons landje kunnen we een mooie reis samenstellen), zijn enkele van die landen die we aangedaan hebben. 

De implementatie van kennis en inzichten uit den vreemde is echter vaak niet zonder meer mogelijk. Wij ondersteunen organisaties desgewenst in het nadenken over welke vernieuwing wel mogelijk is en hóe, en begeleiden in de implementatie van een verandertraject. Middel advies, training en coachen. en waar gewenst in samenwerking met ervaren en competente partners. www. The Gras/Loopik Learning Experiences

Vraag vrijblijvend een offerte aan of haak aan bij de vele activiteiten die wij ontwikkelen en praktiseren. Daar krijg je een goed idee waar wij voor staan. 

Zie ook website van Rokus Loopik of Facebook

>