Help Her International

Help Her InternationalHelp Her International is een non-profitorganisatie met een missie om hulp te bieden aan kwetsbare meiden en vrouwen tussen de leeftijd van 6-45 jaar, die sociale bescherming en hulp nodig hebben om zichzelf te kunnen verzorgen. In Oeganda zijn er veel uitdagingen waarmee meiden en vrouwen te maken krijgen zoals kansenongelijkheid veroorzaakt door sociaaleconomische, civiele en politieke factoren.Help Her International is er om deze vrouwen te ondersteunen die dit

Bekijken

Help Her International

Help Her International is een non-profitorganisatie met een missie om hulp te bieden aan kwetsbare meiden en vrouwen tussen de leeftijd van 6-45 jaar, die sociale bescherming en hulp nodig hebben om zichzelf te kunnen verzorgen. 

In Oeganda zijn er veel uitdagingen waarmee meiden en vrouwen te maken krijgen zoals kansenongelijkheid veroorzaakt door sociaaleconomische, civiele en politieke factoren.

Help Her International is er om deze vrouwen te ondersteunen die dit nodig hebben om een beter leven op de bouwen met meer kansen.

Het Life Again-Project

Initiatiefnemers Grace & James van Help Her International hebben zelf altijd een achtertuin in Oeganda gehad om eten te verbouwen en hadden zo toegang tot gezonde voeding.

Er zijn echter veel kwetsbare vrouwen die geen toegang hebben tot gezonde voeding, zoals alleenstaande vrouwen, weduwen, vrouwen met een beperking, vrouwen met HIV/aids en slachtoffers van huiselijk geweld. Zij hebben vaak geen inkomen. 

Met het Life Again-Project helpen James & Grace vanuit Oeganda samen met Harry & Lisette vanuit Nederland om 100 vrouwen die in armoede leven te helpen met het opzetten van een moestuin, om zo zichzelf in levensonderhoud te kunnen voorzien, maar ook als een bron van inkomsten. 

Door donaties kunnen wij deze vrouwen voorzien van zaden, gieters, sproeiers en trainingshandleidingen om hen te begeleiden.

Momenteel hebben 100 vrouwen de opleiding genoten die hun kennis op hun plaats delen met andere vrouwen, waardoor het doel een stuk groter bereik krijgt!

Help her International te blijven steunen?

Download het e-book

Life Again: een tuintje in mijn hart voor Uganda.

>